Satelitski recieveri > Problemi i pomoć

pomo?

(1/6) > >>

begsen4x:
 :'(imali neko iskustva sa digimax 7000,naime imam problem s menu,ne odgovara na komande t.j.blogiro tipke,zuta,crvena ,zelena ai sve druge na daljinskom,,pokusao sam vracanje na tvornicke postavke ali problem je ostao isti.,,u menu se promjenio aspored ikona,tako su sad poredani prvo :insallation.channal.system setup,tools --aprije je bilo prvo channal,installation....e sad neznam sto da radim imali ko ideju sto da radim. >:(

milenko61:
U baci ovaj meni ,imaš ovdje alat i upute.Meni za C seriju  koji ide u digimax7000.

Koristi upgrade 2.0.0.b i izabereš scriptGUI

begsen4x:
..ubacio sam novi meni ali je i dalje problem opet je na pocetku menija prvo installation,pa onda channel i opet ne reagiraju ni crvena ,niti zuta a ni zelena tipka,.dakle kada pokrenem s ok channel listu nemogu s zutom da dobijem popis satelita posto koristim motor,jednako tako s crvenom memogu nista  ,zapravo sve je blokirano ali kad idem u meni mogu nesto da napravim ali ne sve ,na primjer nemogu brisati pojedine kanale ili ih micati..

milenko61:
Ovaj sam ja meni ubacio i sve je ok,Dali su ti boje u meniju iste ko na slici?
Probaj ovaj

milenko61:
probaj ovaj orginalni sw ubaciti pa stavi karticu poslije, a zatim zadnju betu koja je izišla

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju