Informacione tehnologije > Mobilna tehnologija
Nokia 5800 Xpress Music
Maverick:
Evo se ja ponovio u pilu, pa sad učim i tjeram svoje ćevape,papčiće ili kako god već da nazovem prste da tipkaju po touch screenu, e sad slijedeći problemos su aplikacije za ovo čudo. Zna li ko kakav sajt s aplikacijama za 5800?
Btw. ukoliko netko ima ovaj mob bilo bi mi drago da razmjenimo iskustva...
scoobydoo:
Ja za svoju nokiu N81 skidam aplikacije (recimo zemaljske karte, ngage igre itd) uglavnom sa nokine stranice
jer sam za njih siguran da su ispravne.
Pošto je nokia 5800 relativno nov mobitel a i koliko znam u HR nije još pušten u
masovnu prodaju,nego samo kod ovlaštenih mobis-ovih partnera ,na nokinim stranicama nije moguće dobiti nikakav download bilo kakvog softvera.
Ispravi me ako griješim......... ???
Ne bih ti preporučio instaliranje bilo kakvog sumnjivog softa zbog Symbian OS-a jer je jako osjetljiv na ugrađene programe.(znam iz iskustva) ;D
Možda da se malo strpiš i u međuvremenu ovladaš sa navedenim mobom pa tek onda insaliraš raznorazne aplikacije.
U međuvremenu će Nokia postaviti download na svojim stranicama,nadam se.... :)
Maverick:
Pušten je u masovnu prodaju, iako ih nema još svugdje. Inače mob je vrlo solidan s dosta velikim mogućnostima, a u paketu dolazi i kartica od 8 GB što je odlično. Teme sam uspio pronać na zedgeu, ali od igara i aplikacija ništa. 0 bodova, dobro, igre me baš pretjerano ni ne interesiraju, ali gps bi dobro došao. Inače imao sam i prije Symbiane pa sam dosta ovladao s tim OS-om, ali ova verzija je malo drugačija od one na N seriji ( imao sam N73 ). Kamera je 3.2 mpix, ali je slabija od one na N73. Touch screen je odličan ( iako nešto manje osjetljiv od onoga na iPhoneu.
scoobydoo:
Jel imaš instaliran Nokia maps na mobitelu? Ili na po naški "Karte"?
Bobo:
pogledaj ima li ti išta zanimljivo
--- Kod: ---http://www.technosamrat.com/hr/mobile-softwares/freeware-applications-for-nokia-5800/
--- Kraj koda ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju