Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

25.04.2024. 21:02:41
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: MOBITEL ZA KLINCE I KLINCEZE  (Pročitano 2554 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže scoobydoo

  • Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Poruke: 1786
  • Like: +38/-5
  • Pol: Muškarac
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

MOBITEL ZA KLINCE I KLINCEZE
« poslato: 05.02.2009. 18:07:03 »


Samsung GT S3030 Tobi je mobilni telefon primarno namijenjen najmlađim članovima mobilne zajednice – školarcima i ranim adolescentima – koji zbog svoje dobi imaju specifične komunikacijske potrebe i ograničenja. Samsung je tako prvo prilikom konstruiranja uređaja odabrao ekološki prihvatljive materijale bez toksina i potencijalnih alergena, te se dodatno pobrinuo da tijekom komunikacije ovaj uređaj emitira minimalno elektromagnetsko zračenje. Nakon što je ispunio te elementarne uvjete za sigurnu komunikaciju djece, Samsung se bacio na njegove karakteristike i mogućnosti.


Poštujući činjenicu da današnja djeca odrastaju s mobilnim telefonima kao i cijelom paletom drugih tehnoloških uređaja, Samsung se potrudio s modelom GT S3030 osigurati im lijepo dizajnirani klizni uređaj osposobljen za niz zabavnih i inovativnih zadataka. U segmentu specifičnih inovacija Tobi dolazi s opcijama SOS Call (SOS poziv) i SOS Message (SOS poruka) koje će dječici omogućiti da u slučaju da se nađu u opasnosti, i bez novca na pre-paid računu, pozovu odabranu osobu ili joj pošalju poruku, a tu je i inovacija zvana Fake Call (Lažni poziv) koja djetetu omogućuje da samo sebi uputi lažni poziv i izvuče se iz potencijalno neugodne situacije.

Šarenilo boja i zabavne funkcije

Kako bi i stasom sugerirao tko je njegova publika, Samsung GT S3030 je dobavljiv u kućištima šarenih boja (plavoj i roza boji), koje prate i odgovarajući multimedijalni sadržaji, a kako uz to dolazi i s tri zamjenske maske za stražnju stranu kućišta personalizaciji, na radost djece, neće biti kraja.



Samsung nije zaboravio Tobija opremiti i s četiri ključna zabavna alata – MP3 playerom, kamerom od 1,3 megapiksela, MPEG4 playerom za reprodukciju video sadržaja i Java tehnologijom za igranje mobilnih igara. Sam Tobi dolazi s dvije igre – jedna je Brain Challenge, a druga popularni Tetris. Za pohranu novih sadržaja Tobi na raspolaganju ima 15 MB slobodne memorije dodatno proširive memorijskim microSD karticama do maksimalno 8 GB, a tu su i posljednje inačice Bluetooth 2.0 i USB 2.0 veze za brz i jednostavan transfer datoteka s Tobija i na njega.

Uz to svakako valja reći da uređaj dolazi s imenikom koji posprema 1000 kontakata, da je osposobljen za rad u GPRS mrežama, te da poput svoje starije i znatno naprednije braće ima i organizator odnosno planer, te diktafon i speakerphone. Samsung je usporedo s dolaskom ovog uređaja na europska tržišta pokrenuo i web stranicu koja se nalazi na adresi tobi.samsungmobile.com, a na kojoj najmlađi mogu doznati sve o funkcijama svog telefona, naučiti kako u potpunosti personalizirati svoj uređaj kako bi bio što sličniji njima, besplatno downloadati nove multimedijalne sadržaje poput wallpapera i screensavera za svoj telefon, te zaigrati online igru.

Samsung GT S3030 Tobi, uređaj koji su željno čekala djeca, a još i više njihovi roditelji, na tržište stiže ovih dana, posredstvom Europatrade-mobilea i partnera, po cijeni od samo 899 kuna.