Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 11:19:45
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: pomo? po?etniku  (Pročitano 3053 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže doberman

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

pomo? po?etniku
« poslato: 14.01.2008. 11:33:57 »
Bok svima, ljudi!

Znam da ste ovo sigurno več vidjeli 1000 puta, ali molim Vas malo pomoči oko METABOX-III recivera. Naime, imam reciver, imam kabel za download, imam file sender, imam internet i imam volju, ali nemam znanja :)! Čitao sam amlo po forumima da se dreamsoft skida preko kabla, a metadream upucavanjem kodova prekjo daljinskoga. Ali mene muči jedna druga stvar; na nekim forumima piše da se dreamsoft software može skidati samo ako ima nastavak bin, a ja kada odem na neku od stranica za dwnload ima ih milion, ali ne završavaju na bin.  :(
A sada molbe: 1. da li je bolje skidati dreamsoft ili metadream
                    2. koji dreamsoft mogu skidati i na kojim stranicama ću sigurno nači najsvježije izdanje
                    3. da li ću moči otvarati više programa sa dreamsoftom ili sa metadreamom?

Puno hvala svima koji će nači vremena da odgovore an ova početnička pitanja! :-[

Pozz

Van mreže guns n roses

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +105/-1
  • Pol: Muškarac

Odg: pomo? po?etniku
« Odgovor #1 poslato: 14.01.2008. 12:15:56 »
s metadrem možeš gledati premier,dreamsoft ga ne otvara.ja sam imao dreamsoft 1.4.4.8 pa sam sad stavio metadream i skinuo ga s ove stranice .http://www.unitedsat.net/forumdisplay.php?f=57 pazi da je original metabox.koji je bolji reći će ti iskusniji članovi.čitaj malo forum,tu ima svega dosta o softu

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

« Odgovor #2 poslato: 14.01.2008. 17:13:52 »
DRUŽE skini tutorijal i sve imaš tu...ja mislim.

Van mreže idvi

• Junior clan
  • *
  • Like: +2/-0

« Odgovor #3 poslato: 06.02.2008. 08:51:49 »
Ja sam isto početnik kao i ti...možda malo napredniji :-[..jer sam već skinuo i dreamsoft i metadream
...i metadream mi je ispao jako loše meni nije imao normalna slova dosta ima bagova itd..itd
...vratio sam se na Dreamsoft naj noviju inacicu (prošle godine) i dobio dosta kanala..multivison...itd.
E sad u zadnje vrijeme mi ne otvara npr multivision..i prčkajući primjetio sam da mi neće zadržati
kad resetiram key kljućeve..na momente dođu ..pa se izgube....?? :'(
eto to su moji dojmovi o ta dva softa..napominjem da sam instalirao naj noviji Dreamsoft od ove godine.
Metabox III origigi!

..I još jedan savijet pazi zna se dogoditi da te upute u sasvim krivi smijer neki tutorijali (naravno nenamjerno)
nas početnike...napr. lutao sam pri instalaciji softa..piše da: Receiver treba da bude u stand-by modu..što
bi znaćilo ugašen (u položaju kad najmanje troši-točan prijevod) a ne na ON...i kako svaki početnik i neuki  :P
..ja ga upucavam a on ništa..neće da odbrojava.. :D ;D :-[
I recimo na metadreamsoftu nisam rućno moga ama baš ni jedan kod upisati tj..ništa se nije događalo...
...tako da sam zbunjen i zbunjola :( ::)
« Poslednja izmena: 06.02.2008. 09:06:16 idvi »

Van mreže veca

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +66/-0

« Odgovor #4 poslato: 07.02.2008. 08:56:15 »
kad ubacujes kljuceve vrtis sa epg-om dok ne dodjes do nagravision, onda trazi provider npr. 501 za PW i nidea 00 ili 01 kljucevi se ubacuju u dvije kolokne nakon sto upises pritisni ok... 

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

« Odgovor #5 poslato: 11.02.2008. 22:49:58 »
Stand by mod, kada je prikazan sat na displeju - tako je napisano u tutorijalu!