Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 21:43:37
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: POMOC POTREBNA???  (Pročitano 4046 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže flyaway83

• Senior clan
  • *
  • Like: +3/-0
  • Pol: Muškarac

POMOC POTREBNA???
« poslato: 19.01.2009. 21:48:01 »
Mislim se da Kupim Sony Ericsson p1i,pa ako iko ista zna svaka je informacija dobro dosla!! dosta ti stvari znam,ali eto da upitam Jer ko Pita NE Skita ??? ;D ;D ;D

Van mreže Exxxyyy

• VIP
  • Super clan
  • *
  • Like: +28/-2
  • LoCo IbIzA

Odg: POMOC POTREBNA???
« Odgovor #1 poslato: 19.01.2009. 22:07:46 »
 :) imao sam ga ja neko vrijeme, ne znam sta te konkretno interesuje, sve u svemu telefon je super, samo sam ja imao problema sa rolo tipkom onom sa strane malo me je zezala iako ne znam sta joj je bilo jer samo dobio nov telefon i nije ispada ili nesto slicno, uglavno ta rolo tipka me je zezala kada listam preskace, s toga je skoro nisam ni koristio, malo se i nervirao oko pisanja sms-ova jer na tipkama nisu slova rasporedjena kao na ostalim telefonima, na jednoj tipki imas dva slova i kad zelis prvo slovo pritisnit ces tipku vise na onu stranu na kojoj je to slovo  ;D, tako da ces ti vise olovku koristit  ;D kamera mu je dobra, mp3 takodjer zvuk extra pogotovo kada se ukljucio mega bass, sam rad na telefonu je odlican nisam imao problema posto je symbian da zastopa ili se restartuje ili slicno, eh da i baterija mu je ok solidna, ako te nesto posebno interesuje pitaj  ;)

Van mreže Gox the king of music

• VIP
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +1/-0
  • Pucaj pa kud puklo

« Odgovor #2 poslato: 19.01.2009. 22:17:48 »
Sony Ericsson P1i
240x320px 256K boja, 3.2 MP kamera, 160 MB mem, WLAN, M2 utor, bluetooth, ekran osjetljiv na dodir
Mreža:   UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Tip ekrana:   TFT touchscreen, 256K colors
Veličina ekrana:   240 x 320 pixela, 2.6"
Zvukovi zvona:   Polifoni (72 chanala), MP3, AAC
Vibracija:   Da
Telefonski imenik:   neograničen broj
Popis poziva:   neograničen broj
Ulaz za memorijsku karticu:   Memory Stick Micro (M2)
Integrirana memorija:   160 MB
GPRS:   Da
HSCSD:   Da
EDGE:   -
3G:   Da
WLan:   Da
Bluetooth:   Da
Infracrveni port:   Da
USB:   Da
Internet preglednik:   HTML (Opera), RSS reader
Igre:   Da
Kamera:   3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary VGA videocall camera
Ostalo:   Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
Integrirani Handsfree:   Da
Kalendar:   Da
Kalkulator:   Da
Glasovno biranje:   Da
Trajanje baterije - na čekanju:   do 440 h
Trajanje baterije - razgovor:   do 10 h
Sadržaj kompleta:   512MB Memory Stick Micro™ (M2™) jedinica, prenosivi handsfree, stolno postolje i dodatna olovka. Plus PC softver i USB kabel za jednostavno usklađivanje.
Dimenzije (š/v/d):   106 x 55 x 17 mm
Masa:   124 g

Van mreže flyaway83

• Senior clan
  • *
  • Like: +3/-0

« Odgovor #3 poslato: 20.01.2009. 10:26:47 »
stari bas ti hvala,bas mi je drago sto ima uvijek ljudi da pomogne,tocnije mene interesuje ima li ikakvi problema oko dekodiranaja,jer  sam procitao da su pojedini ljudi ima li problema oko odkodiravanja,
jer je telefon iz hravtske  a ja imam Eronetovu karticu (BIH)....
i Reci mi Kakav je za instalaciju,je li  mozes sve prakticno instalirati od potrebni programa,

Van mreže Exxxyyy

• VIP
  • Super clan
  • *
  • LoCo IbIzA

« Odgovor #4 poslato: 20.01.2009. 10:44:39 »
kod mene nije bio kodiran cim mi je mogla kartica :) i kod mene je eronet pretplata, nije problem nista oko instalacije imas na cd-u sve samo instaliraj sve sto bude trazio od tebe, Sony Ericsson PC Suite je njegov program preko kojeg ide bit ce na instalacionom cd-u, a mozes i bez instalacije, samo ga ukljucis na pc i cita ga kao mass storage (usb stick), e sad ako budes nesto htjeo od softvera ubacivat ili nadogradjivat skines program Gordon's Gate i preko njega ubacujes softver i ostale softverske stvari  ;D, pored ostale opreme trebao bi dobiti i GPS eksterni modul sa punjacem koji radi preko bluetooth, jer neko ne dobije u paketu kod mene je dosao  ;)

e ako ti bude kodiran nije skupo dekodiranje, imas dva nacina bar kod nas u Sarajevu, jedan je preko turbo-sim kartice stavi se izmedju utora za karticu i same kartice pa cita karticu tacnije vara telefon da je njegova kartica kosta oko 20-40 KM, i ono softversko oko 30-50 KM  ;)
« Poslednja izmena: 20.01.2009. 16:49:53 Exxxyyy »

Van mreže mix

• VIP
  • Iskusan
  • *
  • Like: +36/-2
    • sat-hr forum

« Odgovor #5 poslato: 20.01.2009. 13:26:41 »
evo ovdje konkretno kod nas u hr, svi ovi skuplji telefoni koji imaju win OS ili symbian sustav nisu kodirani (znam za vip)
Kathrein UFS910 HD (HDD 80GB)
SkyStar2

Van mreže Exxxyyy

• VIP
  • Super clan
  • *
  • LoCo IbIzA

« Odgovor #6 poslato: 20.01.2009. 15:45:34 »
kod nas nisu bili, ali danas je druga prica bh telecom, eronet i mtel svi kodiraju aparate koji se uzimaju preko pretplate a ovi preko ultre ne vjerujem da su kodirani jer su jeftiniji aparati

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

« Odgovor #7 poslato: 20.01.2009. 16:11:46 »
u mtel-u nisu kodirani, mogu na sve mreže, al zato nisu ni povoljni.

Van mreže Exxxyyy

• VIP
  • Super clan
  • *
  • LoCo IbIzA

« Odgovor #8 poslato: 20.01.2009. 16:30:04 »
moguce je, mislio sam da su i kod njih znam da su dosta skupi  :), a u bh telecomu i eronetu  svi ovi novi aparati 100 % kodirani

Van mreže trucker

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +30/-0

« Odgovor #9 poslato: 20.01.2009. 16:45:32 »
potvrđjem exxxyyy-ja,ja sam u eronetu uzeo D900 na pretplatu ljetos i nisam ni znao da je kodiran dok nisam htio nedavno ubaciti tele2 karticu