Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

13.06.2026. 08:23:29
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: molim za pomo?  (Pročitano 2496 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aron97

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

molim za pomo?
« poslato: 09.01.2008. 20:39:35 »
Pozdrav svima! Nedavno sam kupio novi metabox  (original ) i pokušavam napraviti update ključeva preko kompa. Tražio sam po forumu ali nisam našao ništa što bi mi pomoglo. Krenimo redom: metabox 3 i softver je dreamsoft 1.4.4.8, compiled may 23, 2006 H/W metabox C/CA. Našao sam na forumu tutorijal no kada uđem u key edit ne postoji opcija pc key update. Resetirao sam ključeve, isključio koaksijalni kabl i opet ništa. Malo sam pretraživao po opcijama receivera i jedino u opciji download / SatcodxDownload  mi nudi brzinu 115200 i izbaci poruku spreman za download. Sve opcije u download su:Downoad, SatcodXDowload, OTA i OTAkonfiguracija.
U opciji key edit stoji da je dijalog software emulib/keydb 1.6 MAde i Croatia

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: molim za pomo?
« Odgovor #1 poslato: 09.01.2008. 20:51:47 »
S tim softom koji je i reciveru nećeš bog zna što napravit. Moraš ubaciti novi Dreamsoft ili Metadream.
O svemu tome imaš dosta toga ovdje na forumu. Dakle, ako ubaciš Dreamsoft koji je stabilniji, brži itd. nećeš baš puno toga otključati. S Metadreamom hoćeš, ali je on nestabilniji, sporiji i zna zblokati reciver.
Nikako, ali baš nikako ne idi na OTA download jer u slučaju bilo kakovog pucanja konekcije 100% dobivaš mrtav rec, a kvar koji nastaje u takvom slučaju je apsolutno neisplativo popravljati. Na ovom forumu imaš sekciju Tutorijali, a tamo imaš baš sve što ti treba, kad kupiš nullmodem kabal otvorit će ti se sasvim novi svijet satelitske televizije.

Van mreže aron97

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Odg: molim za pomo?
« Odgovor #2 poslato: 22.01.2008. 10:13:19 »
Hvala za pomoć, kupio sam kabel i spojio sa kompom, digao metadream 1928 i uživam