Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

23.05.2012. 17:31:05
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Kodovi za samsung mobitele  (Pročitano 7992 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže marre

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +26/-4
  • Pol: Muškarac
  • Burning ring of fire...

Odg: Kodovi za samsung mobitele
« Odgovor #15 poslato: 07.01.2009. 21:27:37 »
E čuj...    mene je bunilo to što sam prilikom dekodiranja u telefonu imao njegovu VIP karticum,a u stvari treba da izvadiš karticu na koju je kodiran i staviš onu koju želiš da imaš u jjemu,a koja nije njegova,onda telefon napiše da ima neodgovarajuću SIM karticu,ali bez obzira na to ti ukucaš onaj kod (koji je već) i samo pratiš upute i to ti je to.
Evo kod mene sada taj samsung prima i ostale kartice,baš sam prijatno iznenadio sam sebe kako je to tako lako odkodirati telefon,a tamo neki naplaćuju to ko zna koliko!

Pozdrav :)!
Metabox 2 original,antena 90cm,LNB 0.1db.+ motor

Van mreže Gox the king of music

• VIP
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +1/-0
  • Pucaj pa kud puklo

« Odgovor #16 poslato: 16.01.2009. 00:47:10 »
Pozz ljudi,naravno da tribate staviti sim na koji zelite odkodirati mob.evo ovak *#9998*3323# pa pritom exit,te broj 7 opcija jump to null,and mob se resetira kad se upali *0141# pa tipka za poziv.Mob se personalizira.i gotovo.Uostalom ovo vazi samo kod nekih modela.Da ne duljim,ako ima kakvih pitanja,pitajte.Pustite placanja za takve stvari.ima za to uvik rijesenje,ako nema onda placajte.Jednostavno receno svaki covik je sam svoj majstor.triba provat,a i dikod riskirat.ETO toliko.pozz

Van mreže Gox the king of music

• VIP
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +1/-0
  • Pucaj pa kud puklo

« Odgovor #17 poslato: 16.01.2009. 01:04:07 »
I da dodam jos truckeru provaj sa ovim prijasnjim kodom,ako ne odgovara vrati se na pocetak teme.pa prolistaj ako ne nadjes,onda mi se javi.pozZ