Ovako max...
To što si ubacio Dreamsoft 1.4.4.8 to je ok,ali da bi gledao Digi,pa... moraćeš malo da se pomučiš,e sada... kažeš da imaš pozicije 13°e i 19.2°e,ali nam nisi rekao da li ti je to sa monoblok LNB-om (slučaj kao kod mene pre jedno par meseci,pa sam onda uzeo motor i jedan LNB i to sve smontirao da mi se antena sama okreće),ili imaš 2 LNB-a i Diseq!?
Ako imaš ovaj prvi slučaj,ja sam tako najpre probao da uštimam pozicije 0.8°w i 7.0°w (isti razmak kao i prethodno) pa mi nije pošlo za rukom,ali mogao bi ti da namestiš bar 1.0°w (odnosno 0.8°w,to ti dođe isto) sa monoblokom i gledaš digi,onda moraš ispravno da podesiš podešavanja za diseq u reciveru;a ako imaš dva LNB-a onda slobodno zadrži samo onaj centralni,a diseq i drugi LNB skini (biće ti tako najlakše).e onda... pod satelit Thor 0.8°w (ili Intelsat na 1.0°w ako ga imaš u meniu) ukucaj jednu frekvenciju,npr 12607 V 27500 i mic po mic ugađaj antenu,odnosno... ručno je zaokrenu otprilike 20° na zapad i onda
pooooolakoooo nameštaj tu frekvenciju dok ti signal ne pozeleni i dok ti ne bude najjači,e onda sve pričvrsti (mislim antenu) i pronašao si taj satelit.
Ako imaš u meniu recivera frekvencije (transpondere) za digi preskeniraj ih,a ako ne onda ih ručno unesi (imaš ih SVE u onoj prečici iz mog prethodnog posta) i onda preskeniraj i... imaš DigiTv

!!!
Ništa lakše,zar ne

!?
Hajde probaj tako pa javi šta si učinio da idemo dalje.
Pozdrav

!