Ja ne dijelim tvoj gnjev miklav prema tzv. neprimjerenim sadržajima. Mišljenja sam da je neprimjerenih sadržaja puno sve gdje god se okreneš. Počevši od novina, tv-a, radija i ostalih medija do pjesama, filmova, stripova i sl. U svakom slučaju, trebalo bi definirat što je što, tj. što je neprimjereni sadržaj i kome je što neprimjereno. Naime na primjeru adult programa koji su vani označeni čak do 21. godine, i šta se događa, takvi sadržaji su " neprimjereni " a cura koja dođe s trbuhom do zuba i ima 17,18 , a uzročnik trbuha isto tolko nisu neprimjereni. Nadam se da kontate šta hoću reći. Ja sam prije za ono da se pojedia emisija označi s onim trokutićima u bojama kao što to čine nordijci, pa nek roditelji dozvole ili ne dozvole svojoj djeci da gledaju ili ne. Zna se za što su sitni sati rezervirani. U svakom slučaju, mi smo kao klinci gledali partizanske filmove nedjeljom od 10 do podne, šta to nije bilo neprimjereno? Od adult sadržaja baš se ničeg na domaćim kanalima nismo nagledali jer smo puritanski narod( i ). Dakle kod nas su već vijesti i dnevni tisak neprimjereni jer svakodnevno neko nekog kokne, nekae seksualne zajednice i orijentacije traže svoja prava, ovaj ovom nešto zdipio, a u samim vladama sjede pobornici izreke " Ko je jamio ,jamio je ". Stoga, s obzirom da našu djecu nemožemo držat pod staklenim zvonom, možda možemo kontrolirat njihove interese tako što ćemo im pokušat biti prijatelji i objasnit neke stvari na način prikladan njihovoj dobi, jer zabrane i prohibicije nisu nikad i ništa dobro donijele.