Kolega , ako ti je original MB3 , savjetujem ti da ubaciš Metadream 1923 , preko Rs232 kabla , pa češ mnogo više
kanala Pre****e da otvoriš , npr. imat češ i sve kanale Direkt-a ! Ne znam koloiko ti sad možeš sa Dreamsoftom otvarat ,
ali ja imam isto Mb3 orig. , kad sam imao Dreamsoft 1448 gore , nije mi otvorio niti jedan Prem. Direkt kanal !
Prije nego što ubaciš novi Soft , pročitaj na forumu :Problemi , pod naslovom "za početnike MB3 " što sam napisao , da
ne dobiješ , neke iznenadne probleme !!
Za Polosat ubacivat , sljedeče : Oni uglavnom menjaju kodove , otprilike svakih dva dana , tako da na forumu :
ključevi i softcam , pod "polsat" imaš najnovije ključeve , i to malo ranije no što naš "hero" lunatic napravi novi SW
za najnovije dekodiranje !
A da bi stavio ključ za Polsat (u slučaju da si stavio Metadream 1923 kao SW) ideš ovako :
Gumb "meni " , pa ideš "key editor" utipkaš pin 0000 (ako ti rec zatraži ) i tipka "ok" !
Pa gledaj da ti " cas" bude yes ili on , pa za EMU također !
Onda gumb "key editor" pritisni "ok" !
Pa sljedeči potez ti je , sa sivom tipkom , gdje ti piše "epg" gore , pritisneš dok ne dođeš do Nagravision >Cryptowork
Pa na daljinskom imaš dugme , gdje ti piše "page" to su ona dva dugmad , sa strjelicama prema gore i prema dole !
Pritiskaš strijelicu prema dole ( kod Lunatic-ovog SW- a , je to redni broj 121 )
Ali najbitnije ti je da stigneš do pozicije 007101 !! N IDEA !
Ako si to pronašao , vidjet češ da ovaj ključ se sastoji od jednog 00 i od jednog 01 ključa !!!
Ovisno o tome koji treba "key" da se dodaje (sa lunaticovim SW-om uneseš več te ključeve ) samo , vidjet češ pod
Polsat gdje imaš najnovije ključeve , da ti piše "add" !!! A to ti znači da moraš taj ljuč dodavat , ovisno o tome ,
dali se radi o ključu : 00 ili 01 ! To češ več da vidiš , jer , jednom dodaješ ključ 00 , pa sljedi 01 itd. !!
Nadam se da ti nije toliko komplicirano , jer sam ti sad stvarno jako detaljno opisao kako se ovo izvede !
Ja sam trebao dosta vremena dok sam bez problema uneo te ključeve !
Recimo trebaš dodati ključ 00 !
Trebaš poziciju : 007101 N IDEA 00
Ako je imaš , pritisneš "zeleni gumb" gdje ti je simbol za "pausu" gore , to je za obrađivanje ( jer tu ne moraš više da uneseš Provider nit Typ niti Index , jer ti več sve stoji tamo , samo uneseš ključeve !!! Preko tutorijala znaš koje su ti
tipke , za slova unijet ! Ako si uneo ključ , pritisni "ok" !!!
A sad se moraš ponovo vratiti na tu poziciju , pritisneš Sivi gumb , sve dok ne dođeš opet do nagravision !
Sada češ da vidiš , da si uneo prvi red , pa treba da uneseš drugi red !
Ideš na drugi red , i ponovo pritisneš zeleno dugme , za obrađovanje ključeva , ako si uneo i drugi red ključeva
pritisneš ponovo "ok" , pa "exit" da izlaziš iz meni -a !! Ako si sve dobro napravio , treba da ti Polsat ide !!!
Želim ti mnogo uspjeha !