Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 17:49:07
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: gboxwell??  (Pročitano 3773 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže max

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-0

gboxwell??
« poslato: 01.10.2008. 17:12:01 »
Imam problem sa ovim novim programom tj.prije par minuta sam prebacio metabox(card sharing)i po uputama skinuo gboxwel,instalirao sam ga , registrirao se na toj stranici i sad ne znam šta dalje!POmagajte ljudi!!!! :(

Van mreže veca

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +66/-0

Odg: gboxwell??
« Odgovor #1 poslato: 01.10.2008. 17:21:26 »
u cemu je problem? pa idi po uputama, jel imas iskustva sa csom?

Van mreže max

• Junior clan
  • *

« Odgovor #2 poslato: 01.10.2008. 17:25:57 »
nikada nisam radio sa csom!Piše da izaberem program koji želim i sačekam da se spojim,ali uglavnom ništa ne znam!!!! ;)

Van mreže veca

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *

« Odgovor #3 poslato: 01.10.2008. 17:27:59 »
nemoj se onda i zamarat jer mozes nesto zeznut sa metaboxom...

Van mreže max

• Junior clan
  • *

« Odgovor #4 poslato: 01.10.2008. 17:42:09 »
zanima me bez obzira na resiver jer ionako nemam baš nekog izbora resiver je stari digimax3 a koliko mogu razumjeti otvorio bi programe vrhunske pa bi molijo nekoga da mi pokuša objasniti kome se da nadam se da nije baš tako komplicirano a ako i je molim malo strpljenja pa ja sam početnik

Van mreže veca

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *

« Odgovor #5 poslato: 01.10.2008. 17:49:45 »
ok moras imati svoj cwshare.cfg file koji ces staviti u gboxwell folder, taj file sadrzi tvoju mline i dline od osoba sa kojima djelis kartice...prouci malo gbox protokol imas na netu i na forumu...
receiver mora biti spojen sa rs232 kabelom i gboxwell tj. pc moraju sve vrijeme biti ukljuceni dok gledas programe...
« Poslednja izmena: 01.10.2008. 18:01:52 veca »

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

« Odgovor #6 poslato: 01.10.2008. 17:50:40 »
nikada nisam radio sa csom!Piše da izaberem program koji želim i sačekam da se spojim,ali uglavnom ništa ne znam!!!! ;)

dakle, prvo moraš otvorit account i host na dyndns, onda iz cs zone ovog foruma pronaći program cwshare generator i napravit svoj cwshare.cfg file, da bi stvar funkcionirala moraš imat nekog frenda koji će s tobom razmjenit d liniju ( taj frend i svi drugi s kojima ćeš razmjenjivat zovu se peerovi) kad to sve napraviš moraš otvorit port na routru i to onaj koji si odabrao za gboxwell ( radi se o UDP ) portu, kad i tvoj frend s kojim mjenjaš ubaci tvoju d liniju u svoj cwshare, a t njegovu u svoj i obojica restartate svoje programe stvar će proradit.kod izbora passworda koji ćeš koristit ( sastoji se od osam znamenki ) dozvoljena su velika štampana slova od A-F po latiničnoj abecedi i brojevi od 0-9.
Pripremne radnje za korištenje gboxwell programa iste su kao i za klasični gbox na ss2 karticama ili dreamboxu, pa u privitku možeš pronać mali tutorija koji sam prekopirao od negdje, ali je točan

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

« Odgovor #7 poslato: 01.10.2008. 17:52:09 »
Max samo pazi nismo testirali Digimax, pa neznamo kako i da li će na digimaxu uopće radit to.

Van mreže max

• Junior clan
  • *

« Odgovor #8 poslato: 01.10.2008. 18:05:35 »
hvala na trudu ja ću pokušati po vašim naputcima :-[ :-\