Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

11.06.2026. 12:27:45
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: HRT kontrola kartica  (Pročitano 2426 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže milenko61

• Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

HRT kontrola kartica
« poslato: 11.09.2008. 00:51:01 »
HRT kontrola kartica

HRT je započeo sa kontrolom svojih kartica tj. imaju određene ljude koji obilaze adrese pretplatnika i traže da se pokaže kartica. Ovo se počelo dešavat, jer pojedini ljudi su kupili kartice na svoje ime i kartice dali svojim obiteljima, prijateljima ili nekom trečem u inozemstvu. Znači sad tko karticu nema doma, a kartica glasi na adresu koju oni provjeravaju neka je donese što prije. Kazna za ne posjedovanje kartice prilikom kontrole je 10 000 kuna .

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: HRT kontrola kartica
« Odgovor #1 poslato: 11.09.2008. 22:08:54 »
Aha i onda je Svizac sletio na mjesec. ;) Ovo se odnosi na 10000 kn. Samo plaše, nema trika da ti uđe u stan i da pogleda bilo što ako mu ti ne otvoriš. To je prvo, a drugo kako kontrolor može dokazat da ti baš deset minuta prije nisi karticu koja ti je bila na stolu s novinama ili nečim sličnim stjecajem čudnog spleta okolnosti pokupio sve naravno slučajno i bacio u smeće, a kontener za smeće velik i smrdi užas jedan, pa nek čika kontrolor kopa po smeću ako ne vjeruje. A ti si se baš u tom momentu uhvatio slušalice i želio okrenut broj službe za korisnike i  prijavit gubitak kartice, ali opet čudnim spletom okolnosti baš te čika kontolor zeznuo u tom naumu. ;D

Hvala na obavijesti,ali ne drži im taj dio o deset iljadarki baš vodu.

Van mreže mix

• VIP
  • Iskusan
  • *
  • Like: +36/-2
    • sat-hr forum

« Odgovor #2 poslato: 11.09.2008. 22:30:23 »
dobar vvidak11, ko će mene skužit di mi je kartica, kupio sam je i izgubio, a dao sam je bratiću po trećem koljenu u Nigeriju gdje sa anteninom od 3 m gleda samo HRT.  :D :D :D :D :D I sad tražim novu karticu i platit ću 165 kn i šaljem je frendu u Sibir gdje gleda HRT sa komadom leda kao antenom, a onaj najlonski špag mu je koaksijalni kabel, a riba mu glumi dreamboxa ili nešto deseto
Kathrein UFS910 HD (HDD 80GB)
SkyStar2

Van mreže milan58

• VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +27/-1

« Odgovor #3 poslato: 12.09.2008. 07:25:24 »
Karticu imam 6-7 godina,a možda i više, do sada nisu bili ni jednom. :-*
Valjda vide da ih negledam te nemaju šta da kontrolišu. ;)
Mилан58