Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

23.05.2012. 07:41:15
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Metabox III downgrade - što je sa tim rec.-ovima?  (Pročitano 344 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Lance

• Senior clan
  • *
  • Like: +1/-0

Metabox III downgrade - što je sa tim rec.-ovima?
« poslato: 04.11.2007. 22:28:46 »
Na početku sam ipak mislio da metabox i nije tako loš reciever.
Sada,što više vrijeme prolazi to mi se čini lošijim proizvodom. Krenuo sam sa Dreamsoftom pa otkriviši čari metadreama prebacio se na metadream 1927 koji je sasvim normalno radio par mjeseci.Tada još nisam ubacivao ključeve pojedinačno nego sam skidao napunjeni softver i ubacivao ga u rec. To bi mogao biti argument zašto je meta1927 prestao normalno raditi - nešto su zaribali oni tamo koji rade na tom softu.
Bježući od 1927 prešao sam na meta1922 i usput napokon naučio ručno ubacivati ključeve koristeči MBKeyEdit.
Kad ono isto 1927 sranje se opet ponovilo sa 1922, smrzavanje.
Probao sam i stara izdanja 1922 i dalje ne funkcionira.
Ubacio sam meta 1997 i on funkcionira ali bez TPS AU i Premiere. Čak sam našao i meta 1919 koji podržava TPS AU ali ništa od reca jer se i dalje smrzava.
Sada sam ubacio stari dreamsoft da se neko vrijeme odmorimo i ja i reciever pa ću vjerovatno pokušavati još neko vrijeme sa raznim verzijama metadreama ali ovo tu je poprilično veliko sranje za metabox III original?!

Mislim, jasno je da je sav taj meta ono i što govori ime, ne-original!
Ali ako metabox nije sposoban normalno raditi koristeći naprednije opcije koje su jedan od presudnih razloga kupovine tog proizvoda, čemu onda taj reciever?

Van mreže tonni

• Junior clan
  • *
  • Like: +5/-0

Odg: Metabox III downgrade - što je sa tim rec.-ovima?
« Odgovor #1 poslato: 04.11.2007. 23:53:33 »
MetaboxIII radi sa metadreamom1922 ili 1923 bez smrzavanja,imaš na sathelpu,isprobao sam ga na prijateljevom risiveru i ne šteka,ja imam metaboxII i moj radi normalno sa 1927,ne blokira,problem je samo sa metaboxomIII.
Rješenje još nitko nije našao jedni tvrde vremenska bomba u softu drugi da je emulator kriv,zadnjih dana od 31.10. od kad je masovno počelo blokiranje trica svašta sam pročitao na svim forumima od turskih do ruskih,
metabox izgleda nema više nikoga tko će razvijati software pa nema tko ni ispraviti "grešku",

p.s.možda se netko smiluje