Hvala puuuuno Vvidak 11 na informacijama

,31. idem za OS pa cu da pogledam,zna gde su sva ta mesta,ja sam svoju antenu kupio u Emezzeti,SVE za 699 kuna,Metabox II original (koji sam u Pevecu kosta 645!!!

),antenu 90 cm i monoblok 6*.A meni bi za pocetak bilo dovoljno 3 obicna i 1 Alpsov (uski) LNB,drzac za njih,i skolopka 4/1,a posle ce mo da vidimo sta bi jos moglo tu da se stavi

,a sto se antene tice,je da je 90 cm,ali videcu jos,verovatno cu da uzmem jednu od 120,moj buraz uzeo total tv pa svoju bacio,stoji mu iza kuce i truli,pa cu uzmem od njega tu vecu i da vidim jos sta bih mogao sa njom,a razmisljam jos nesto,kazu da monoblok LNB sa razmakom 6* (koji ja imam i moracu da ga menjam ako zelim i 16*),kazu da sa njim moze da se uhvati 23.5* i 28.2*

!? Video ja to da se reklamira ovde kod nas da sa njim moze da se hvata Astra i Hot i ova dva satelita,mada ja sumljam,ali... mozda i probam,zna li neko je li to zaista moguce ta dva satelita uhvatiti sa monoblokom 6*,za Thor i Nilesat nije,znam probao sam,joj...

Pozdrav svima

!!!
P.S. ove dve slike gore sa po 7 LNB-ova mi se JAAAAAKO svidjaju pa bih i ja probao ovakvo nesto... jednoga dana... nadam se... mozda... he,he,he

...