Da, uvek je cekirana kvacica na "Smart Settings copy from active image"
Ma nije mi bitno po svaku cenu da instaliram svaki image koji postoji na net-u. Jednostavno, zeleo sam, prvo da naucim kako se ovo radi, a drugo da kroz to ucenje ipak probam i druge image-e, a da ne moram flesh-ati Dreambox.Da budem iskren, ja i ne znam kako se to radi, drug mi je u pomoc DreamUp-a ubacio Evolution i vrlo sam zadovoljan. Jedini razlog zbog kojeg cu preci na, recimo Evolution 2.2 (ili neki drugi image) je to sto on ima podrsku za instalaciju VLC plugin-a, tj, mogucnost da ga podesim da moze da pusti audio-video sadrzaj sa hard diska racunara, recimo DivX filmove, mp3 file-ove, itd. Na zalost, Evolution 2.1 nema tu mogucnost.
Inace, nabilosat v8 dm500s radi sasvim dobro za sada, pogotovu mi se svidja skin Spectrum II B by MX, a Nabilosat_DM500_BlueStar_II_Cccam_Mod_Borsalino_16.07.09 uopste se nije ni startovao iz boot-a, tako da sam ga obrisao.
Ajd jos jedno pitanje, mada nije za ovu temu, al nema veze:
da li mogu sa FlashWizard-om da ubacim novi iimage, bez obzira sto je onaj koji je trenutno u flash-u ubacen uz pomoc DreamUP-a?
Hvala Vidak jos jednom i svako dobro.